Skip links

CATERING

VI LEVERER

Vi tilbyr catering fra sjø og land til små og store anledninger.
Under finner du vår cateringmeny.

Ønsker du noe som ikke står på menyen? På forespørsel kan vi lage til fest med det du måtte ønske. Vi er også behjelpelige med å tilpasse menyen slik som du vil!

La oss hjelpe deg gjøre ditt selskap eller begivenhet til en suksess! Ring oss eller stikk innom for en hyggelig prat.

KONTAKT OSS

Skalldyrkasse

Trekasse fylt med ferske reker, sjøkreps, krabbeskjell, ferskvannskreps og dampede blåskjell
Sitron, dill og vår egen hvitløksdressing og kaviardressing følger med.
Kr. 375,- pr pers. Minimum 6 pers

Solbyens skalldyrfest

Eksklusivt og all-inclusive!
1/2 kanadisk hummer, kongekrabbe, ferske reker, fersk sjøkreps, krabbeskjell, dampede blåskjell og hjerteskjell.
Vår hvitløksdressing og kaviardressing, majones, meierismør, loff, focacciabrød dill, sitron, lime og rødløk.
Kr. 595,- pr. pers. Minimum 4 pers.

Fiskefat

Hjemmelaget festpudding med laks, pillede reker, krepsehaler, rensede blåskjell, crabsticks, asparges og lodderogn. Hjemmelaget kaviar- eller hvitløksdressing etter ønske.
Kr. 185,- pr. pers. Min. 3.pers.

Skalldyrsymfoni

Ferske reker, sjøkreps, dampede blåskjell, fylte krabbeskjell, kongekrabbe, 1/2 kanadisk hummer.  Vår kaviardressing og hvitløkdressing, dill, sitron og lime.
Kr. 495,- pr. pers. Minimum 2 pers.
Skotsk eller norsk hummer i sesong kan ordnes mot pristillegg

Helgeposen for 2

Papirpose fylt med et bredt utvalg skalldyr og tilbehør til 2 pers, klar til å pakkes ut og nytes.

Ferske reker, sjøkreps, krabbeskjell, kongekrabbe og dampede blåskjell. Vår kaviardressing og hvitløksdressing, sitron, dill, rødløk, loff og focacciabrød
Kr. 750,- per pose,  (375,- pr pers.)

Posens utvalg kan ikke endres

Festfat

Hjemmelaget festpudding med laks, pillede reker, krepsehaler, rensede blåskjell, crabsticks, asparges, røket & gravet laks, sennepssaus og lodderogn. Vår kaviar- eller hvitløksdressing etter ønske.
Kr. 245,- pr. pers. Min. 3. pers.

Sildebord

Salt- og kryddersildfilet, rømmesild, tomatsild, sennepssild, Hjemmelaget sursild og jegersild.
Rugbrød og loff, egg, kokte poteter, hjemmelaget potetsalat, skivet rødløk, gul løk, og rødbeter, meierismør, seterrømme, fersk dill og gressløk.
Kr. 275,- per pers, minimum 10 pers.

Hel kokt ørret

Hel kokt ørret, på fat med pillede reker, rensede blåskjell og asparges, pyntet med salat, sitron, dill & ferske reker.
Kr. 950 pr fat.
Ørreten er på ca 2,5kg

Spekefat

6 sorter spekemat, anrettet på fat, med eggerøre, rømme, potetsalat og flatbrød.
kr 285 per kuvert. Minimum 4 pers

Ostefat

Et utvalg norske og utenlandske oster etter eget ønske, eller vi velger oster for deg. Frukt, nøtter, fikemarmelade og assortert kjeks.
Kr. 200,- pr. pers. Minimum 4 pers.

Ostefat med spekemat

Et utvalg norske og utenlandske oster etter eget ønske, eller vi velger oster for deg. Frukt, nøtter, fikemarmelade og assortert kjeks. 3 typer spekemat.
Kr 250,- per pers. Minimum 4 pers

Fruktfat

Stort fruktfat med sesongens frukter, perfekt som del av koldtbord, eller for seg selv!
kr 1200,- per fat