CATERING

VI LEVERER
Vi tilbyr catering fra sjø og land til små og store anledninger.
Under finner du vår cateringmeny.
Ønsker du noe som ikke står på menyen? På forespørsel kan vi lage til fest med det du måtte ønske. Vi er også behjelpelige med å tilpasse menyen slik som du vil!
La oss hjelpe deg gjøre ditt selskap eller begivenhet til en suksess! Ring oss eller stikk innom for en hyggelig prat.


Skalldyrkasse
Trekasse fylt med ferske reker, sjøkreps, krabbeskjell, og ferskvannskreps
Sitron, dill og vår egen hvitløksdressing og kaviardressing følger med.
Kr. 395,- pr pers. Minimum 6 pers

Solbyens skalldyrfest
Eksklusivt og all-inclusive!
1/2 kanadisk hummer, ferske reker, fersk sjøkreps, håndrensede krabbeskjell og dampede blåskjell
Vår hvitløksdressing og kaviardressing, majones, meierismør, loff, focacciabrød dill, sitron, lime og rødløk.
Kr. 595,- pr. pers. Minimum 4 pers.

Fiskefat
Hjemmelaget festpudding med laks, pillede reker, krepsehaler, rensede blåskjell, crabsticks, og lodderogn. Hjemmelaget kaviar- eller hvitløksdressing etter ønske.
Kr. 185,- pr. pers. Min. 3.pers.

Skalldyrsymfoni
Ferske reker, sjøkreps, håndrensede krabbeskjell, 1/2 kanadisk hummer. Vår kaviardressing og hvitløkdressing, dill, sitron og lime.
Kr. 495,- pr. pers. Minimum 2 pers.
Skotsk eller norsk hummer i sesong kan ordnes mot pristillegg

Fruktfat
Stort fruktfat med sesongens frukter og bær, perfekt som del av koldtbord, eller for seg selv!
Kr. 750,- pr. fat

Festfat
Hjemmelaget festpudding med laks, pillede reker, krepsehaler, rensede blåskjell, crabsticks, røket & gravet laks, sennepssaus og lodderogn. Vår kaviar- eller hvitløksdressing etter ønske.
Kr. 245,- pr. pers. Min. 3. pers.

Ostefat
Et utvalg norske og utenlandske oster. Frukt, nøtter, marmelade og assortert kjeks.
Kr. 200,- pr. pers. Minimum 4 pers.

Hel kokt ørret
Hel kokt ørret a ca 2,5kg, på fat med pillede reker og rensede blåskjell, pyntet med salat, sitron, dill & ferske reker.
Kr. 950 pr fat.

Spekefat
6 sorter spekemat, anrettet på fat,
Hjemmelaget potetsalat og flatbrød.
kr 220 per kuvert. Minimum 4 pers
Tillegg for eggerøre. kr 40,- pr pers.