Delikatesser- både egenproduserte og lokalt.

gla-laksen-pokal
DELIKATESSER fra Gla’Laksen
Det beste fra sjø og LAND

Gla’Laksen leverer også et stort utvalg av egenproduserte produkter som vi over tid har blitt meget kjent for. Noe av dette er Fiskepudding, laksepate, skalldyrpaier, pastabowl med kylling/laks og forskjellige desserter. Hos oss finner du også et utvalg av norske lokale oster.

Gla-laksen butikken
Panna Cotta
Gla-laksen butikken
Laksepate
Gla-laksen butikken
Ost fra Rygge Meieri
Gla-laksen butikken
Cabaret
Gla-laksen butikken
Smørgåstårta
Gla-laksen butikken
Skalldyrpai

Stort utvalg av kvalitets-produkter for enhver smak

Vi har et sort utvalg av kvalitetsprodukter som er spesialplukket for våre kunder.  Kom innom vår butikk og vi kan vise deg hva som er i sesong nå.

Hvorfor har vi valgt disse for deg?

Gla'Laksen er en unik butikk som tilbyr hjemmelagde produkter laget med ferske råvarer rett fra havet. Denne familiebedriften ble etablert i Sarpsborg, Norge og har blitt kjent for sine deilige fiskekaker, fløtepuddinger, laksepaté og skalldyrpaier.
Hemmeligheten bak suksessen er at de kun kjøper den ferskeste sjømaten fra leverandører og fiskere. Gla'Laksen bruker tradisjonelle oppskrifter som har gått i arv gjennom generasjoner. Hvert produkt lages for hånd, med stor omhu og oppmerksomhet på detaljene.

Hver fiskekake er nybakt, fløtepuddingen er rikt smaksatt og laksepate er perfekt krydret med krydder. For de som elsker skalldyr, inneholder Gla'Laksens deilige skalldyrpai saftige reker og krepsehaler tilberedt i en fløyelsaktig saus.
Gla'Laksen er stolte av å bruke bare de beste ingrediensene til alle sine produkter. Alle varene er også omhyggelig innpakket for å sikre at de beholder sin deilige friskhet lenger. Kundene kan nyte disse fantastiske delikatessene vel vitende om at de er tilberedt med mye kjærlighet og omsorg av kyndige hender!

Fersk
autentisk
velsmakende
næringsrik
Gla-laksenGla-laksenGla-laksen butikkenGla-laksen