Sunne og håndplukket
kvalitetsprodukter rett
fra det dype havet.

gla-laksen-pokal
Fisk og skalldyr produkter fra Gla’Laksen
Det beste fra sjø og LAND

I Norge har sjømat utgjort en viktig del av kostholdet vårt i flere tusenår, og vi er en viktig leverandør av sjømat også til utlandet. Vi er verdens største produsent av atlanterhavslaks, og en av de største eksportørene av fersk villfanget fisk. Kvaliteten til norsk skrei og laks er verdenskjent! Sjømat på middagsbordet er både sunt og godt for både deg og miljøet.

Hvitfisk er en kalorifattig kilde til proteiner, vitaminer og mineraler, og rødfet fisk er rik på viktige omega-3 fettsyrer, som er gunstig for hjertet og hjernen. I tillegg har både villfanget fisk og oppdrettsfisk et langt lavere CO2 klimaavtrykk enn landbaserte husdyr som storfe, svin og fjørfe. Fisk og skalldyr kan tilberedes og varierers nesten i det uendelige. I vår fiskeavdeling finner du et bredt utvalg fisk i alle former og fasonger, kom innom, så hjelper vi deg med å finne en spennende variant til ditt neste måltid!

Gla-laksen butikken
Fiskeprodukter
Gla-laksen butikken
Skalldyr
Gla-laksen butikken
Delikatesser
FOR 4 PORSJONER - 30 MINUTTER
PANNESTEKT BROSME MED HJERTESALAT, MARINERT GULROT OG PISKET URTERØMME

Nydelig fiskerett som tar kort tid å lage. Alt du trenger av informasjon finner du på Smak av kysten sin nettside. Se link under!

Se mer av oppskriften på - smak av kysten ->
4 porsjoner
brosmefilet
Dash
Solsikkeolje
2 ss
usaltet smør
4 stilker
timian
Laget i samråd med Smak av kysten

Stort utvalg av sjømat for enhver smak

Vi har et sort utvalg av kvalitetsprodukter som er spesialplukket for våre kunder.  Kom innom vår butikk og vi kan vise deg hva som er i sesong nå.

Hvorfor har vi valgt disse for deg?

Vi er brennede opptatt av å tilby deg som kunde de beste sjømat opplevelsene. Som frittstående ferskvarebutikk med leverandørnettverk som strekker seg fra Kristiansand til Varanger, står vi fritt til å velge de råvarene vi mener er det beste markedet kan tilby. I vår fiskedisk vil du finne sjømatprodukter som er i sesong, og spennende, mindre kjente arter som er verdt å prøve. Hos oss skal du være sikker på at du finner flere alternativer, både til hverdag og fest!

Stort utvalg
Godt for helsa
Smaksopplevelser
Bærekraftig for miljøet
Gla-laksen emblem

Fiskekaker: Et sunt måltid for en travel hverdag.

Våre fiskekaker som fikk gull i NM 2021 er ett godt alternativ i en travel hverdag. Det er et sunt og smakfull produkt som er flott til matpakken, middagsbordet ellersom en nydelig fiskeburger.

LES MER
Sunn
Enkelt
Smakfull
Gla-laksen butikkenGla-laksen butikkenGla-laksen butikkenGla-laksen