Tradisjoner i generasjoner

Familiebedriften Gla’laksen AS ble stiftet i 1990 av Christer Normann Andersen, morfar til nåværende driver, Christer Wilhard Andersen. Vi er per i dag 3 generasjonerAndersen involvert i den daglige driften, og totalt 14 ansatte.

logo Gla-laksen

Som en av de få gjenværende ferskvarediskene i distriktet har Gla’laksen – Gla’kalven vært med på å spre matglede til sine kunder.

Med vårt brede sortiment av sjømat, kjøtt og hjemmelagde delikatesser har vi vært et alternativ for den kvalitetsbevisste kunde som ønsker seg det lille ekstra man ikke finner hos dagligvarekjedene.

Vi hjelper deg med å velge de beste produktene for ditt måltid

Er du usikker på hvilke råvarer  du trenger? Spør oss om råd og tips, så hjelper vi deg gjerne. Har vi ikke inne akkurat den varen du så for deg, veileder vi deg til å finne fullgode alternativer, som også kanskje kan gi maten en spennende vri.

Kunnskap
Service
Kvalitet

Distriktets beste ferskvarebutikk

Vi jobber kontinuerlig for å være blant de beste! Vi kan blant annet skilte med pris for årets lokalmatbutikk 2022, delt ut av av Sarpsborg Bondelag, og som årets fiskehandler 2022, delt ut av den nasjonale sjømatforeningen Smak av Kysten. Dette er priser vi er stolte av, og som motiverer oss til videre innsats!

Prisbelønnet
Bredt utvalg
Lokalt

Christer Wilhard tok over som daglig leder hos Gla’laksen i 2014. Han har utdannelse innen økonomi og logistikkledelse, og jobbet blant annet med logistikk i Nederland før han satte kursen hjem for å ta over familiebedriften.

I 2019 tok han fagbrevet som sjømathandler, og er butikkens ansikt utad.

Christer Wilhard Andersen | Daglig leder og deleier

Hvor finner du oss?

Vi holder til i moderne butikklokaler i Amfi Borg kjøpesenter, rett ved senterets hovedinngang. Vi har eget varemottak/ vareutlevering til venstre for hovedinngangen.

Gla’LAKsEN | KALVEN

Amfi Borg
Klokkergårdveien 31
1711 Sarpsborg

Hverdag
10:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 18:00
Søndag
Stengt