Gla-laksen butikken emblem

Flott butikk som matcher våre kvalitetsprodukter

2023 gjenåpnet vi butikken vår i Sarpsborg  i nyoppussede lokaler på Amfi Borg. Vi er stolt av å nå ha ett lekkert butikklokale som som gjenspeiler den kvaliteten vi ønsker å gi våre kunder. Lite kan slå det å selge førsteklasses varer i en fresh butikk! Med 18 meter ferskvaredisk, i tillegg til en stor varmmatavdeling, fryseavdeling og tørrvareavdeling, tilbyr vi det meste og det beste fra sjø og land til våre kunder.

November 2024 åpner Gla’laksen nytt butikkutsalg i Værstetorvet Fredrikstad. Vi skal tilby de beste råvarer fra havet over disk, og samtidig servere de mest smakfulle take-away retter av sjømat - til det unike nye mathallkonseptet i Fredrikstad "Matværste".

logo Gla-laksen

Gla’laksen - Gla’kalven er en familieeid ferskvarebutikk spesialisert på sjømat, kjøtt, delikatesse og catering.  Som en av de få gjenværende ferskvarediskene i distriktet har butikken vært med på å spre matglede til sine kunder i flere tiår, og har vært et alternativ for den kvalitetsbevisste kunde som ønsker seg det lille ekstra man ikke finner hos dagligvarekjedene.

Alle råvarer nøye vurdert for den beste handleopplevelsen

Gjennom vårt unike leverandørnettverk og vår råvarekompetanse skal du være sikker på å ha en godhandleopplevelse når du stikker innom oss. Vi gjør vårt beste for å tilby degde råvarene vi mener er blant de beste av sitt slag, både av kjøtt, sjømat og spesialiteter.

Kvalitet
Sunn
Lokal

Christer Wilhard tok over som daglig leder hos Gla’laksen i 2014. Han har utdannelse innen økonomi og logistikkledelse, og jobbet blant annet med logistikk i Nederland før han satte kursen hjem for å ta over familiebedriften.

I 2019 tok han fagbrevet som sjømathandler, og er butikkens ansikt utad.

Christer Wilhard Andersen | Daglig leder og deleier

Enkelt å finne riktig matvare i ny butikk

I vår nyoppussede butikk skal det være enkelt å finne det du leter etter. Vi har eget område med skalldyr, fisk, kjøtt, delikatesse og varmmat, et stort oversiktlig fryseskap med spesialiteter, samt 30 hyllemeter med det lille ekstra av oljer, sauser, drikke og sjokolade. Spør oss, så hjelper vi deg med å finne frem til det duser etter!

Utvalg
Veiledning
Det lille ekstra

Vi hjelper deg med å velge de beste produktene for ditt måltid

Er du usikker på hvilke råvarer  du trenger? Spør oss om råd og tips, så hjelper vi deg gjerne. Har vi ikke inne akkurat den varen du så for deg, veileder vi deg til å finne fullgode alternativer, som også kanskje kan gi maten en spennende vri.

Kunnskap
Service
Kvalitet
Gla-laksen butikkenGla-laksen butikkenGla-laksen butikkenGla-laksen butikken